Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op frankrijk.startpagina.nl

kosten vakantiehuis

 • akke

  Afgelopen jaar zijn we de wederom in min geëindigd ondanks dat we het huisje het hele zomerseizoen hebben kunnen verhuren. We hebben het huisje nu al ruim 30 jaar en hebben door nieuwe gemeentelijke regels het hele rioleringsysteem moeten aanpassen en de tuin brandveilig moeten maken. Verder het hele interieur aangepast aan de huidige eisen en de luiken wederom moeten vervangen en verven. Ook nog een nieuwe houtabri plus een buitenkeuken voor de sfeer gebouwd.

  Er kwam ook nog toeristenbelasting bij. Het blijft een prachtige plek voor onze najaarsvakanties.

 • Maria

  akke Schreef:

  ——————————————————-

  > Afgelopen jaar zijn we de wederom in min

  > geëindigd ondanks dat we het huisje het hele

  > zomerseizoen hebben kunnen verhuren

  . We hebben het

  > huisje nu al ruim 30 jaar en hebben door nieuwe

  > gemeentelijke regels het hele rioleringsysteem

  > moeten aanpassen en de tuin brandveilig moeten

  > maken. Verder het hele interieur aangepast aan de

  > huidige eisen en de luiken wederom moeten

  > vervangen en verven. Ook nog een nieuwe houtabri

  > plus een buitenkeuken voor de sfeer gebouwd.

  > Er kwam ook nog toeristenbelasting bij. Het blijft

  > een prachtige plek voor onze najaarsvakanties.

  Wederom klets Jan cs uit z,n nek, jarenlang beweren ze nhun zg huisje niet te verhuren, nu komen ze aanzetten met een renovatie van het huisje, de dedante opsomming van het geheel is om te kkkkkkkk

 • akke

  Leuk Maria, Je leeft nog en nog steeds behept met een uitstekend humeur.

  Zoals ik al vaker heb gezegd verhuren we het huisje in Frankrijk alleen aan mensen waar we een binding mee hebben. Het kan dus per jaar wisselen hoeveel mensen er belangstelling hebben. Het is dus geen bedrijf. Meestal moet er geld bij. Zeker nu we na zoveel jaar aan groot onderhoud toe zijn.

  Het was gewoon dus een opsomming waar je dan voor komt te staan. Dat zal de meeste mensen wel overkomen die al vele jaren een huisje in Frankrijk hebben of een ouder huisje gekocht hebben. Bij ons was dus na vele jaren de houtabri in elkaar gezakt. Er moest dus een nieuwe gemetseld worden. Toen hebben we maar in één moeite door er ook maar een schuur en een buitenkeuken bijgebouwd. Mensen vinden een buitenkeuken met steenoven voor de pizza's sfeerverhogend. Voor mij hoeft dat niet zo.

 • Maria

  (td)

 • akke

  Heb je een probleem, Maria? Bevalt je pas aangeschafte huisje je misschien niet? Verborgen gebreken? Ik weet een goede klusjesman voor je. Niet duur en wel erg goed en betrouwbaar. Spreekt vloeiend Frans en Nederlands.

 • Frankrijk Reizer

  thanks